9 июл. 2008 г.

Люди несут заявления на интвэй в СБУ



Это заявление я публикую на своём блоге скрыв имена, номера и частично даты, с согласия его владельца. Оно составлено юристом по просьбе одной из "жертв" интвэя.

Может быть это уже конец конца? Мне неоднократно довелось слышать что заявлений на интвей с каждым днем все больше и больше.
Вот такое заявление уже лежит в отделении нашего СБУ. В какойто момент ситуация достигнет критической массы, так как людей, которых кинули на деньги очень много. Всех сладкими сказочками не убаюкаешь.

11 комментариев:

Unknown комментирует...

Опять, в очередной раз расмешили вы меня дезер! :) ;) !)
Хватит заводить народ в заблуждение!
Компания продает услуги которые оценены независимыми экспертами гораздо выше их стоимости!
Деньги компания обязуется вернуть - если клиент в течении трех дней передумает - а не через пол года!
Представьте - вы берете в аренду помещение - а потом через пол года приходите и говорите - верните мне мои деньги мне не понравилось там что то! :) :) :)

Daser комментирует...

Заявление составлял не я, а юрист, который проверил и по законадательству Украины обосновал требования потерпевшей стороны. Так что....

игорь комментирует...

Ну а где же подписи и печати? Липа эта ваша бумажка, а не документ. Такую кто угодно у себя дома состряпает, а затем выложит на всеобщее обозрение - ужасайтесь люди! Может хватит заниматься злопыхательством? Тебя же лично никто не гонит в интвей, не хочешь - не ходи! Не надо гнать дезу, daser!

Daser комментирует...

Никто дезу не гонит. Просто никто никого запугивать нехотел. И у человека, который себе оставил всего лишь копию письма, которое он отправил в СБУ не было цели кому-то чего-то доказывать, а уж тем более кого-нибуть запугать. Размещение подобного скана, это скорее "ОБРАЗЕЦ", о котором многие люди меня неоднократно спрашивали. Так как желающих вернуть утраченное очень много. И печати мне здесь не требуются, по мне так достаточно указанных цитат из законодательства....

zolotce комментирует...

А вы не хотите написать письмо или заявление ну скажем в OON или в международный суд по защите прав человека и делать это регулярно, по всякому поводу, Особенно если это касается церкви, пусть они обратят внимание и вмешаются и примут решение согластно тому как должна вести себя церковь и решать свои проблемы. Я думаю они примут справедливое решение.

Daser комментирует...

Золотце к чему этот стеб? У человека взяли денег, одурманивши его пустыми разговорами о "светлом бизнесе", не давши прочитать контракт, ничего не давши подписать. Просто взяли деньги, дали взамен бумажку с паролями на бек-офисы. и все. Крутись, как хочешь. Сколько человек не мыкался, не просил, все ни в какую. Вот и пришлось написать заявление.

kogerer комментирует...

Читайте регистрацию...В интвее не дураки сидят, в смысле юристы...
Введення

Ми дуже раді вітати вас як нового клієнта нашої Корпорації Світу компанії «Intway». Перш за все один повинен пам'ятати, що всі члени (клієнти) компанії тримають відповідальність як їх власна поведінка, так і для будь-яких дій, які стосуються компанії. Ми просимо, щоб ви познайомили yourselves з продукцією, послугами і діловими методами «Intway Корпорації Світу». Ми наполягаємо, що всі члени компанії підтримують безперервний контакт з компанією для того, щоб залишитися аж до дати з останньою інформацією. Корпорація» Світу Компанії «Intway завжди підтримуватиме контакт з вами через електронну пошту і веб-вузол компанії.

Змінюється до документів

Документ в питанні («Поліси і Процедури»), який увійшов до registration застосування, представляє ділову угоду між членом і Корпорацією» Світу компанії «Intway і замінює всі попередні угоди і контрактовує (написано і розмовний), які були зроблені між обома партіями.

«Intway Корпорація» Світу зберігає право зробити зміни до його цін, до Полісів компанії і Процедур, до послуг це пропонує і до глобальної преміальної програми. Ці зміни звернуться до всіх членів компанії, без виключення. Компанія здійснюється до попередньої комунікації до його клієнтів, з будь-яких змін, які зроблені, або електронною поштою, або іншими засобами повідомлення. Якщо працівник компанії брав участь детально в описі контрактів і угоди повинні анонсувати про будь-який вид змін до угоди, то цей анонс безпосередньо повинен вважати угодою, вступивши безпосередній в силу.

Рівні мережі

На з'єднанні компанії, клієнт отримує продукт або пакет послуг і автоматично бере участь в глобальній преміальній програмі. Як учасник ви тільки дозволяється отримати один продукт або пакет послуг. «Intway Корпорація» Світу зберігає право відмовитися від допущення клієнта до глобальної преміальної програми в події client має отримав пакет товарів або послуг від групи партнерів окрім їх власного.

Клієнт

Будь-яка персона, яка отримує фінансову підтримку активного учасника компанії, і, чий статус схвалює компанія повинен стати членом (клієнт) компанії.

Registration застосування

Заповнивши оперативний прикладний бланк для реєстрації в компанії, ви потім особисто підтвердите, що ви розумієте і поважаєте Поліси і Процедури компанії і згідні дотримуватися їх, також як і спостерігаючи все інші угоди і дозволи, що мають відношення до функціонування організації «Intway Корпорація Світу». Ви також підтвердите, що ви ніколи не вступали в будь-яку угоду або контрактовують, який, можливо, є в суперечності до Полісів і Процедур компанії. Будь-яку підозрілу поведінку активними спонсорськими членами протягом реєстрації нових учасників розслідує компанія. Проте, компанія тільки зробить заходи проти випробуваних правопорушників і не проти тих для хто є тільки непідтверджене свідоцтво. Як учасник компанії ви розціните себе як незалежного постачальника послуг компанії і не як його працівник агента, партнер або власник ліцензії. У кожному конкретному випадку учасник служитиме підрядчиком. Наприклад, якщо ви маєте діловий телефонний номер, який ви, можливо, не рекламуєте або посилаєтеся на це під ім'ям Корпорації» Світу компанії «Intway, або будь-який інший таке ім'я, яке не відповідає з вашим незалежним статусом члена.

Конфіденційність члена

Всі повідомлення компанії для використання його членів і не повинен використовуватися для будь-яких інших цілей. Вся інформація, що міститься в повідомленнях, для приватного використання тільки і має розглядатися з strictest конфіденційністю. Кожен член в Корпорації» Світу компанії «Intway, хто отримує конфіденційну інформацію згідний не повідомити цю інформацію третім партіям.

Гарантія

«Intway Корпорація» Світу робить і завжди робитиме найбільші зусилля в підтримці високої якісної роботи в постачанні його запропонованих товарів і послуг.

Ніколи менше, Корпорація» Світу компанії «Intway не надасть ніякого виду гарантії, як наприклад це:
1. Член отримає прибуток.
2. Інформація отримала, не від компанії, але від інших джерел буде надійний і надійний.
3. Веб-вузол і сервер Корпорації» Світу компанії «Intway будуть вільний від вірусів.
4. Веб-вузол компанії вільний від помилок.
5. Член матиме повний доступ до його власної веб-сторінки 24 години день, 7 днів тиждень.
6. Член матиме доступ до веб-вузла «Intway Корпорація Світу» 24 години day 7days тижні.
7. Не буде ніякого неофіційного доступу до інформації від веб-вузла компанії.

Згода із законодавством

Поліси і Процедури компанії були задумані і регулюються відповідно до законів держави Каліфорнії, США. Суперечливі партії будуть згодні на всі суперечки, що врегулювалися відповідно до законодавства держави Каліфорнії, США.

Податки від прибутку

Відповідно до законодавства його власної країни член буде зобов'язаний заплатити всі локальні і федеральні податки на виручках отримав в результаті ділової активності з «Intway Корпорація Світу». З тих пір, як виручки від дій з компанією, можливо, розглядаються як оподаткований прибуток, член повинен консультуватися з його бухгалтером на питанні виведення пропорції активів від суми податків в законопроекті витрат, прийнятих на себе, працюючи з компанією.

Вік клієнтів

Членів компанії не повинні бути під віком 18 років.

Зобов'язання і гарантує глобальну преміальну програму

Член визнає, що він не має права пов'язати Корпорацію» Світу компанії «Intway з будь-яким видом зобов'язань, окрім тих згадав в документі в питанні. Член зобов'язаний захистити інтереси компанії щодо заяв третіх партій, незалежне від ідентичностей цих третіх партій. Член також зобов'язаний захистити інтереси управління компанією, його акціонерами, працівниками, клієнтами, утримувачами ліцензії, дочірніми підприємствами, агентами по рекламі і медіа-партнерами/агентами від різних видів заяв, судових позовів, витрат, відповідальності, втрат і покарань в результаті сказаного діям члена на веб-вузлі компанії або в результаті помилкового використання інформації від одягненої компанії. Вся інформація, яку член змінив до компанії, як наприклад ім'я, адреса, телефонний номер і e-mail адреса стає властивістю компанії. Члени повинні використовувати інформацію, надану їм компанією, без будь-якої додаткової компенсації.

Глобальна преміальна програма

Клієнт може, якщо він так бажає, беруть участь в глобальній преміальній програмі. Структура програми була сполучена в такій формі, як, щоб забезпечити члена достатньої нагороди компанії для продажів «Intway послуг Корпорації» Світу. Премія платиться аж до членів відповідно до глобального преміального програмного плану. Очікується, що клієнти представляють компанію в чесній і правдивій формі, таким же чином, що компанія є представляє себе на його веб-вузлі.

Передача прав третім партіям

Будь-який член може передача/продаж його місце в мережі співпраці до третьої сторони після представлення необхідного застосування для реєстрації новим членом і його підтвердження компанією. Не витримуючи ніякого виникнення пом'якшувальних обставин, підтвердження додатку компанією трапиться дуже швидко. Вартість для реєстрації передачі прав складає $25, який платиться в той же час.

Спонсор

Спонсори - активні члени компанії, хто вже зареєстрував нових клієнтів в компанії «Intway Корпорація Світу» і асимілював їх в мережі співпраці відповідно. Компанія надає членам право спонсорувати кого-небудь як нового клієнта. Потрібно, щоб спонсор допоміг і близько підтримують зв'язок з членами їх власної команди. Спонсор повинен також пояснити у великій деталі кількість зусилля, яке потрібне, щоб досягти будь-якого гідного уваги успіху, і що ні за яких умов не повинні вони оцінювати дуже високо фінансовий результат будь-якої ділової активності в межах компанії.

Конфліктує у фінансовій підтримці

Перед присиланням сюди додаток для реєстрації член повинен вибрати їх спонсора. Якщо член посилає у ряді додатків з іменами різних спонсорів зображав в межах кожного з них, в даному випадку Корпорація» Світу компанії «Intway визнає перше застосування, яке отримане, як те діють. Запити на зміну в спонсорах або бо місце в мережі співпраці не розглядатиметься. Команди повинні постаратися, щоб створити основу для взаємної довіри і сильного взаємного зв'язку між компанією і його членами. Зміни в позиції члена в мережі або у фінансовій підтримці, можливо, шкодять ці взаємини або мають негативний ефект на прибутку багатьох членів компанії.

Спадкоємство

В події смерть члена компанії або фізичного виведення з ладу є необхідно представити копію свідоцтва про смерть або медичного повідомлення. У таких випадках члени прав, щоб отримати виручки і їх місце в мережі співпраці переміщаються в їх спадкоємців. Спадкоємці повинні бути присутніми для інспекції до «Intway Корпорації» Світу записане застосування для реєстрації і свідоцтво про смерть або медичне повідомлення. Допускаючи, що ніякі пом'якшувальні обставини не з'являться, підтвердження додатку компанією повинне трапитися дуже швидко. На підтвердженні спадкоємець прийме всю відповідальність члена компанії.

Вилучення прав клієнта

«Intway Корпорація» Світу зберігає прямо на у будь-який час, щоб перемістити статус члена, якщо він був знайдений винним в порушення будь-якого з різних пунктів ‘Полісів і Процедур‘, з будь-яких угод з компанією або будь-якого з правил для укладання угод. В даному випадку компанія позбавить члена його прав компанії і вижене його від компанії. В події постійна втрата члена статусу він повинен негайно припинити представити компанію. Вся комісія і преміальні платежі від дій вигнаного члена або його команди починаючи з дня порушення будуть замерзлими.

Торгова марка, торгова назва товару, логотип, гасло і рекламування

Ім'я Корпорації» Світу компанії «Intway і інші символи (торгова марка, логотип, і гасло) компанії є властивістю компанії і беруться до уваги з приватним значенням. Члени повинні отримати записаний дозвіл компанії для права використовувати, поширюють або рекламують продукцію з допомогою логотипу або торговою маркою Корпорації Світу компанії «Intway». Будь-яка така дія, з'являючись без будь-якого записаного дозволу принесе про виштовхування винуватця від компанії. Всі реклами повинні містити слова ‘Незалежний розповсюджувач’, які повинні бути ясно показані, таким чином, що це з'явиться очевидним, що ви служите незалежним членом і не як офіційний представник компанії. Ви, можливо, робите необмежене використання не усного засобу рекламування, поки, оскільки це не містить ніякого посилання на ім'я компанії, логотип, торгову марку, адресу, телефонний номер або до будь-якої з його послуг. Члени не мають права проводити, використання, поширюють або рекламують товари і матеріали, які, можливо, подібні до товарів і матеріалів, запропонованих власними членами компанії. Для того, щоб запобігти ненавмисним помилкам і можливим заявам, члени повинні використовувати термінологію, використовувану в поточних маркетингових повідомленнях і матеріалах компанії.

Члени не мають права використовувати спам і інші нелегальні методи, щоб рекламувати продукцію і послуги Корпорації» Світу компанії «Intway і глобальної преміальної програми.

Відшкодуйте поліс

Якщо член хоче відкинути пакет, запропонований «Intway Корпорацією» Світу, він повинен, в межах трьох днів після реєстрації в системі, апеляція до компанії в записаній формі, що запрошує анулювання реєстрації і повернення платежу. Дата, на якій додаток для відміни реєстрації був відісланий, буде визначений поштовим штемпелем.

Кількість повернення буде рівна в значенні до пакету запропонував мінус $25, який використовуватиметься, щоб сплатити, бо адміністративні витрати прийняли на себе протягом компенсації чеком або грошовим перекладом. Відміна закупівлі пакету «Intway Корпорація Світу» закінчить ваш доступ до вашого особистого веб-вузла і до всіх його складових частин.

У випадку, якщо ви вже отримали гроші для комісії протягом цього періоду, еквівалентна сума грошей утримуватиметься від вашого повернення.

Припинення дій члена відповідно до їх побажань

Клієнт може, у будь-який час і з будь-якої причини закінчують його участь в діях компанії, інформувавши його наміри в записаній формі до «Intway Корпорації Світу». Якщо член хоче відновити його статус в компанії, він буде можливий тільки через мінімальний період шести місяців починаючи з кінця його попередніх дій з компанією. Компанія зберігає право повторювати процес експертизи для registration застосування, зокрема підтвердження акцептації члена в компанії.

Закінчення дії члена під ініціативою Корпорації

Якщо будь-який член виконує дії, які порушують поліс Корпорації, вплиньте на його репутацію і зображення (торгова марка), або робить будь-які інші дії, несумісні з принципами Intway Корпорації Світу, потім дія такого партнера може бути підвішене під вирішенням Ради Директорів Корпорації і Ради Лідерів, зокрема закінчення доступу до всіх послуг Корпорації і вкладає засоби запрацьовано в Глобальній преміальній програмі.

Безпека

Будь-яка особиста інформація, яку ви довіряєте «Intway Корпорації» Світу, розглядатиметься з великою конфіденційністю і не буде випущений до будь-якого неуповноваженого персоналу.

Як користувач нашого «Intway веб-вузла Корпорації» Світу, який ви погодите до правил нашого оперативного поліса безпеки, а також згідні на «Intway Корпорацію» Світу, що збирає і оброблювальну інформацію від кожного користувача веб-вузла як допомога, щоб повідомити створення і персональна профілізація. В події будь-які зміни до оперативного поліса безпеки ми постараємося, щоб прийняти відповідні заходи, щоб гарантувати, що кожен користувач до вашого відома таких змін. Ми рекомендуємо, щоб ви регулярно перевірили свою особисту веб-сторінку. Будь-які анонси з приводу змін будуть випущені своєчасно.
Почитал, короче хрен чего докажеш, недаром регистрация на английском ещё в Украине любая покупка совершается в ГРИВНАХ а не в доларах, советского закона относительно валюты никто не отменял

Daser комментирует...

Да-да.... только все это хорошо прикрытое кидалово. На деле человека убаюка и уламали на три пакета. Он взял денег в долг, отдал их дяде, тот дядя еще какому-то дяде, а уж тот дядя дал взамен бумажку с паролями на бек-офисы. И все! Никаких договоров, печатей, контрактов. ЭТО ОТКРОВЕННОЕ БАНАЛЬНОЕ КИДАЛАВО, такое же как на рынке с якобы выигранной лотереей, где в итоге оставляют без штанов.

beroal комментирует...

> Компания продает услуги которые оценены независимыми экспертами гораздо выше их стоимости!

Это просто супер. Фирма не только не обманывает, она ещё и продаёт ниже рыночной цены...

А можно как-то свернуть длинный комментарий?

madlenachka комментирует...

Я в шоке с людей. Ну а для кого придумана Intway Academy???????? Чтобы люди могли обучаться в не зависимости от того, где находятся их спонсоры! А постоянные конференции?
Тем более, если девушка регестрировалась на 3 бэка, то со вторых двух она получила по 60 у.е.
Так о каком возвращении 900 дол. можно говорить?

Daser комментирует...

При чем тут академия? Вы хотите сказать, что покупки одних пакетов, как было рассказано, мало, чтобы получать прибыль? Значит обманули небылицами, не изложили всю нужную информацию и обманом склонили к покупке. А так низя